Eva van der Fluit
management consultant
LinkedIn
NL EN

Boek

>  Vertrouwen in professionals

In 2008 is Professional zoekt groei, uitgekomen. Aanleiding voor dit onderzoek en boek zijn de snelle ontwikkelingen in de markt van professionele dienstverleners. Hier staat stilstand gelijk aan achteruitgang. Dienstverleners die willen groeien moeten weten waarom opdrachtgevers juist in hen vertrouwen hebben. Meer hierover vindt u in dit boek.

Professional zoekt groei geeft inzicht in de manier waarop professionele dienstverleners zich kunnen onderscheiden. En hoe zij een goede strategie kunnen ontwikkelen en realiseren, zodat ze de groei vinden die bij hen past.

U kunt dit boek bestellen bij www.managementboek.nl
U kunt ook contact met mij opnemen voor een exemplaar: mail@evavanderfluit.nl

Onderzoek

>  Conflict tussen professionals

Volgens TNO zou circa 1 op de 4 personen in een organisatie een conflict hebben. Conflicten staan aan de wieg van revolutie en vernieuwing maar de gevolgen zijn niet altijd positief. In organisaties lijden het werk maar ook personen er vaak onder. In 2009 ben ik gestart met een promotie onderzoek naar eerste hulp bij conflict. Na een verkenning in een ziekenhuis en een onderwijsinstelling, onderzoek ik hoe conflictvaardige professionals opereren. Hoe denken ze en wat doen ze wanneer? Doel is deze know how ter beschikking te stellen aan beginnende professionals en andere belangstellenden.

Terug naar : Vertrouwen in professionals >
Professional zoekt groei
Peter van Straaten